Πέμπτη 16 Φεβρουαρίου 2012

Η τρομοκρατία δεν θα περάσει!

Απαγόρευση διαδηλώσεων σου λέει! Και μετά τι; 

Απίστευτα τα αντανακλαστικά της κυβέρνησης, για την τρομοκρατία του κόσμου και την δήθεν ασφάλεια των πολιτών, μετά τις μεγαλειώδεις κινητοποιήσεις της προηγούμενης εβδομάδας με κορύφωση την Κυριακή 12/2 στο σύνταγμα που συντάραξε συθέμελα το σαθρό σύστημα τους! Η Κυριακή λοιπόν ήταν η μέρα που ο λαός δεν φοβήθηκε και απέδειξε ότι έχει τη δυνατότητα να επιβάλλει το δίκιο του. Φυσικό επόμενο είναι η απάντηση του εχθρού να πέσει σαν "κεραυνός εν αιθρία". Με μπροστάρη τον Πάγκαλο (βλ. εικόνα "σταθερές αξίες") λοιπόν το μαύρο μέτωπο και οι δυνάστες του λαού αποφάσισαν να ξεθάψουν έναν νόμο λέει περί περιορισμού των διαδηλώσεων. Έτσι συζητήθηκαν τα παρακάτω:
  • Oποιος θέλει εφεξής να διαδηλώνει στο κέντρο της Αθήνας θα πρέπει να ζητάει εγγράφως την άδεια της αστυνομίας και της δημοτικής αρχής, πέντε μέρες πριν από τη διεξαγωγή της διαδήλωσης.
  • Oποιος δεν μπορεί να διασφαλίσει την τάξη και την περιφρούρηση της διαδήλωσης που διοργανώνει οφείλει να συνεργάζεται με την αστυνομία και να της ζητά, με αποζημίωση, πρόσθετα μέτρα περιφρούρησης. Αλλως, για κάθε ζημιά δημόσιας και ιδιωτικής περιουσίας, αναλαμβάνει στο ακέραιο την ευθύνη αποζημίωσης. Σε περίπτωση όπου ο οργανωτής έχει ζητήσει πρόσθετα μέτρα περιφρούρησης και σημειωθούν ζημιές, την ευθύνη αποζημίωσης την αναλαμβάνει η Αστυνομία.
  • Ολες οι διαδηλώσεις πλην αυτών που διοργανώνει η ΓΣΕΕ και η ΑΔΕΔΥ σε πανελλαδικές απεργίες, την πορεία του Πολυτεχνείου και την Πρωτομαγιά υποχρεωτικά οφείλουν να καταλαμβάνουν μία λωρίδα κυκλοφορίας. Διαφορετικά, οι πορείες στο εμπορικό κέντρο της Αθήνας να μην επιτρέπονται.

Βέβαια τον ελληνικό λαό και τη νεολαία τέτοιες συζητήσεις δεν τους φοβίζουν. Το λαϊκό και εργατικό κίνημα θα δώσει την απάντηση του στους δρόμους και στα επόμενα αγωνιστικά ραντεβού που έρχονται. Εξάλλου δεν έχουμε τίποτα να χάσουμε παρά μόνο τις αλυσίδες μας!!

Οι κύριοι πραίτωρες του μνημονίου και της αστικής τάξης στην Ελλάδα θα βγούνε γελασμένοι!!

ΑΓΩΝΑΣ ΡΗΞΗ ΑΝΑΤΡΟΠΗ
Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΓΡΑΦΕΤΑΙ ΜΕ ΑΝΥΠΑΚΟΗ!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου